Mitjans

Els nens i nenes de Mitjans us donem la benvinguda al nostre grup i us presentem els nostres monitors: La Mariona, el Luis, el Dani i l’Anna.

El grup de Mitjans enguany s’embarcarà en una aventura única que travessarà les fronteres de l’espai-temps. El primer dia de curs ens va visitar el Dr. White, un senyor que venia des de l’any 3044 amb la seva màquina del temps. Es veu que algú li va robar el prototip de la màquina per viatjar a diferents èpoques del temps i fer que la història canviï! Si no hi fem res, correm el risc de deixar d’existir o de despertar-nos en un món on res no tingui cap sentit per a nosaltres.
Setmana rere setmana haurem de viatjar a diferents èpoques històriques, recuperar objectes o col·laborar en la descoberta de coses que necessitem en el nostre present. Aconseguirem restablir l’ordre??

Hem descobert ous de dinosaure, hem viatjat a l’Antic Egipte i ens hem convertit en mòmies, hem conegut els secrets del pas del temps a la ciutat de Barcelona i hem viscut moltes més aventures!

Si sou nens de 3r, 4t o 5è de primària no dubteu en venir a l’Esplai i acompanyar-nos en les nostres aventures!! No us ho perdeu, us estem esperant!!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *